Takk til Villa Smidsrød

Av
DEL

LeserbrevJeg har hatt min gode venn og kjæreste på Villa Smidsrød i sommer. Vi var litt skeptiske alle sammen, etter å ha lest i avisen om dårlig stell og ikke god mat på flere av sykehjemmene. Vi ble gledelig overrasket. Tenk dere for en jobb betjeningen har, med stell av syke og gamle, med å trøste de som er syke og redde og alle de som lengter hjem.

Jeg valgte å besøke min venn hver dag, og fikk beskjed om at jeg kunne komme når som helst og å være så lenge jeg ville. Jeg fikk spørsmål om det var noe jeg ville ha, og de som bodde der kunne velge blant flere retter av godt tilpasset mat som smakte veldig godt. De som jobbet der var også påpasselige med at han hadde kaldt drikke stående hele tiden.

Jeg følte aldri at jeg var i veien for noen der, jeg bare passet på å gå ut når det var tid for å stelle. Min venn likte seg veldig godt der, og var redd for å bli sendt hjem. Da kom lederen og ergoterapeuten og snakket med oss, og fortalte at så lenge han hadde behov for å være der, ville ingen forlange at han skulle hjem. De kom også med råd om hvordan vi kunne gjøre det enklere for han når og hvis, han skulle hjem. Barna til min venn var heldigvis også mye på besøk, og barnebarna var de viktigste personene som kom.

Pleierne spøkte og lo med vennen min, og han fikk mange gode klemmer. Vi opplevde til og med at en av pleierne som var sykemeldt , stakk innom og hilste på vennen min, for å høre hvordan han hadde det. Hele familien hans,og min, og jeg er veldig takknemlig for all hjelp og støtte vi fikk hele tiden og spesielt da det gikk mot slutten. Tenk at det finnes mennesker blant oss som bruker hele jobbdagen sin til å hjelpe og trøste de som har behov for det. Det er mange engler som jobber der. Med stor takk og hilsen fra Marit M.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags