Helsehuset på Nøtterøy!

Av
DEL

LeserbrevSom følge av overforbruk innen helse og sosial, samt utstrakt bruk av deltids ansatte med lav stillingsprosent osv. er ikke forholdene optimale verken på Færderseilasen Helse hus eller mange andre steder! Stress og altfor mange vikarer kan være en del av problemet.

De ulike institusjoner får tilbakemeldinger på «fornøyd undersøkelser» som skal gi et bilde av ståa. Er det dårlige svar har alltid kommunen en «forklaring»! De fleste steder er alt på stell og godt er det, men avvik og dårlige tilbakemeldinger underslås ofte. Det er nok menneskelig på en måte, ingen synes det er greit å måtte innrømme at de man er ansvarlig for ikke holder mål. Systemer bør ettergås, endres og kvalitetssikres bedre, men det er penger, eller mangel på sådan som er årsak! Ansett fler i heltidsstillinger i omsorgen, ikke bruk deltids eller lav stillingsprosent for å slippe å betale pensjoner til de ansatte!

Det er mennesker det her er snakk om, det er verdighet vi snakker om, trygghet og en verdig avslutning bør være selvsagt for oss alle. Husk at en dag gjelder dette også deg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags