Jeg blir skremt av hvordan homobevegelsen stadig fremmer nye krav

CAROLA: Gunnar Lofstad reagerer på at Johnny Peeters gitt ut med boikott av Carolas konsert på Fjordfesten på grunn av tidligere uttalelser hun har hatt om homofili.

CAROLA: Gunnar Lofstad reagerer på at Johnny Peeters gitt ut med boikott av Carolas konsert på Fjordfesten på grunn av tidligere uttalelser hun har hatt om homofili. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dessverre har Norge blitt et «meningsdiktatur», noe skal du være for og noe imot.

DEL

MeningerI Tønsbergs Blad den 26. juli har journalist Vibeke Bjerkaas en artikkel, hvor temaet var homofili og boikott. Innlegget dreide seg i hovedsak om den homofile Johnny Peeters og hans boikott av Carolas konsert på Fjordfesten. Årsaken er Carolas tidligere uttalelser om homofili. Hun skal blant annet ha sagt: «homofili er unaturlig» og at «homofili kan omvendes med bønn». Eller sagt på en annen måte; homofili kan fikses på.

Videre sier Peeters: «Jeg kommer på Fjordfesten, men dropper konserten med Carola. Fjordfesten kommer med innrømmelse at de vil ta en større bakgrunnssjekk på artistene i framtida. Så det er flott vi har fått fokus på dette,» så langt Peeters.

Kutter ut konsert på Fjordfesten – oppfordrer andre homofile til å tenke seg om

I disse linjene sendes det ut et sterkt signal til arrangører av konserter og andre kulturarrangementer om gjøre en bedre bakgrunnssjekk på dem som skal opptre. Med andre ord du skal ha den «rette holdningen til homofili», før du slipper til. Her snakkes det om en ny «sikkerhetssjekk.»

Jeg blir skremt av hvordan homobevegelsen stadig fremmer nye krav. Vi ser det i «flaggsaken», nå er det ikke nok å heise det norske flagget. Nei, homoflagget må også heises. Det skulle ikke forundre meg om det neste kravet blir to flaggstenger pr. eiendom.

Tenk deg om en ekstra gang før du stiller dumme spørsmål om jentefarger eller gutteleker 

Dessverre har Norge blitt et «meningsdiktatur», noe skal du være for og noe imot. Her nevner jeg at du skal støtte homofilt samliv. Videre skal du rose de som våger å «komme ut av skapet.»  Står du på Guds ord, som klart sier at homofili ikke er Guds skapte forordning, da er du en kristenfundamentalist og for lengst gått ut på dato.

Samme dag, som nevnt innledningsvis, hadde Sissel Christensen et leserinnlegg der hun hevder: «Ekteskapet et for mann og kvinne.» Takk til deg Sissel for at du står på Bibelens grunn.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags