Hvorfor skal vi på død og liv avvikle Norge

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Å avvikle olje- og gass næringen innen 15 år uten å si noe om hvordan dette skal erstattes oppleves som planløst useriøst. Selv har jeg jobbet i oljebransjen i 40 år å jeg føler ingen skam. Bare i år blir det brukt i nærheten like mye av olje inntekter på cov19 som et års statsbudsjett bare for sammenligne.

Så har vi dette med å gå inn for vindkraftverk på land og havet. Det er galskap når vi tenker på overstyring av det politiske. Å gå inn for å beholde EU medlemskap og beholde EØS-avtalen er også helt i utakt med folket. Folket opplever at dagens politikk blir mer å mer i utakt med folket. Hvordan skal vi nå ungdommen. Hvordan kan politikerne oppnå tillit til folket. Enkelte partier har korte intervaller for hvordan vi skal forme det politiske landskap, de har ingen ting i politikken å gjøre. Ipad-generasjoner kan ikke bare med 2 fingrer stryke det vi har bygd opp bl.a. innen vannkraft, jordbruk, industri og olje. Alternativer må først må på banen.

Jeg vil her trekke noen linjer – Det er ikke overraskende å se forskjellen på medieinteressen rundt det med oppstart av politiske partier. Personlige posisjoner er blitt mer å mer tydelig gjennom lønnsavtaler mens resten av landet går på «dugnad»

Nylig ble et nytt parti stiftet av en advokatkjendis og det før de har samlet inn nok støtteerklæringer. Det er faktisk slik at det skal godkjennes med 5000 underskrifter før man kan har lov til å stille til valg jf. valgloven.

Derimot vet vi at partiet Industri- og næringspartiet (INP) som skal ha sitt første ordinære Årsmøte i Tønsberg på Hotel Klubben er registrert i partiregisteret og har fått stiftet 8 fylkespartier samt elleve bypartier inkludert i de største byene med unntak av Oslo. Hva er så årsaken til at ikke folket blir opplyst på lik linje. Media foretrekker «Se og Hør»-journalistikk fremfor å skrive om det som rører seg i Tønsberg og Færder. Det politiske landskapet er i stor endring. Jeg tror folket er så bra opplyst om utviklingen og vil helt sikkert være mer kritisk til hva vi går til valg på til neste år.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken