Om å svelge kameler på Slottsfjellfestivalen

FAN: Ola Endresen er stor fan av The Hives, og ville kjøpe en t-skjorte med Hives-motiv. Men dårlig informasjon og service i boden gjorde at han ikke fikk kjøpt en som passet, selv om de hadde en, forteller han.

FAN: Ola Endresen er stor fan av The Hives, og ville kjøpe en t-skjorte med Hives-motiv. Men dårlig informasjon og service i boden gjorde at han ikke fikk kjøpt en som passet, selv om de hadde en, forteller han. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Dårlig service i t-skjortebod, mener Ola Endresen.

DEL

LeserbrevNår jeg løser inn billett for bånd for billett får jeg beskjed om at jeg må fylle på brikken (det de kaller intellipay) for alt jeg vil bruke penger på inne på området. So far, so good.

Jeg er stor fan av The Hives, og fant frem til T-skjorte boden på jakt etter en T-skjorte. Spør om de har XL, herremodell av Hives-skjorta. Ei ung jente  går og sjekker og finner frem en i XL. Den ser ut som den passer som et skudd. Jeg sier at da må jeg vel bort for å fylle på denne brikken for å få betalt da, hvor mye skal hun ha? 250 kr. Ok, da går jeg bort å laster opp 250 kr, da. Men i mellomtiden så bare legger du av den skjorta, da? Ja, svarer hun. Så har vi en avtale på det, og jeg går bort. Ganske sjokka over at det koster 50 kr EKSTRA bare for å laste opp penger i gebyr på den brikken ... Men men, får vel bare svelge den kamelen og være innforstått med at nå er trøya oppe i 300 kr. Jeg kjørte bil, kom dit bare for å se The Hives, så hadde glede av å bruke noe mer penger der til drikke el.l.

– Holdt ikke avtale

Jeg går tilbake til T-skjorte boden, har vært borte i under 2 minutter. Ser det står en foran i køen som nå går av gårde med en The Hives-skjorte. Jeg tar kontakt igjen med den samme jenta som litt strammere i blikket sier at «du ... nå ble den siste akkurat solgt».

Eh ... hæ? Det var jo en ganske klar avtale og nå har jeg brukt 300 kr på en T-skjorte jeg ikke får. Og pengene får jeg jo ikke brukt på noe annet. Hun sier hun skal gå og se. Jeg ser det er en hel kasse med Hives-skjorter som hun bare ser på overflaten av. Hun sier at de bare har large igjen, jeg ser den er altfor liten. Men ... jeg har ikke noe annet å bruke pengene på, så får bare ta den.

Så skal jeg betale, og jeg får servert kamel nummer tre. Hun spør om jeg vil betale med brikke eller med kort?

Hva?!? Du mener at jeg kunne betalt med kort?!?

Ja, svarer hun smilende ... Men det var altså ikke mulig å opplyse om da jeg helt åpenbart forklarte at jeg gikk bort for å fylle på brikken bare for å betale skjorta som jeg nå ikke fikk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags