Folk med innvandrerbakgrunn skaper rasisme mot nordmenn i Facebook-gruppe for utlendinger

REAGERER: Williams Gomes er sjokkert over at han og andre innvandrere stadig får stygge kommentarer fra andre med utenlandsk bakgrunn på Facebook.

REAGERER: Williams Gomes er sjokkert over at han og andre innvandrere stadig får stygge kommentarer fra andre med utenlandsk bakgrunn på Facebook. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

I Facebook-gruppen «Av utlendinger for utlendinger» med over 25.000 medlemmer, har rasistiske uttalelser økt i takt med antall gruppemedlemmer. Admin tar sjeldent tak i noe og det går til tider hardt utover nordmenn.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Hudfarge og religion er diskutert daglig der inne, og det er tydelig at jeg er søppel. Det blir ofte kommentert at jeg har blitt for norsk eller at jeg trur at jeg er akseptert av nordmenn.

Det er ekstrem ordbruk der inne, mye hat og hets. Homohat, jødehat, hat mot norske jenter og et ekstremt kvinnesyn.

Jeg har lest uttalelser der æresdrap, voldtekt og vold mot damer forsvares. Jeg leser forsvar av terror. Det har i det siste vært stor fokus på Israel og Palestina men også Tyrkia og Kurdistan. Kommentarene er så stygge at det kan være ekkelt å lese.

Begreper som «Jævla nordmann, potet, wannabe, blendahvit, norskehora» og andre uttalelser kan settes på deg om du skriver at du vil bo i Norge eller er takknemlig for landet vi bor i. For gud skyld så må man ikke finne på noe slikt

Ler av politikere

Jeg blir hengt ut i gruppen. Rasismen der inne er drøy, og dette er kommentarer jeg har fått: «Svarting leker hvit», «Homo», «sviker», «en fargeblind svarting som trur han er hvit», «leker rik» eller «trur han er norsk».

Det har kommer noen norske medlemmer inn i gruppen Av utlendinger for utlendinger. De får virkelig gjennomgå. Dette er en gruppe der det er kult å disse systemet, le av politikere, tråkke på integrering og hylle de som står imot Norge.

Det gjelder så klart ikke alle der inne, men det er ofte en aggressiv og stygg tone.

I gruppen beskylder stadig innvandrere Frp-ere for rasisme. Partiet blir karakterisert som et innvandringsfiendtlig parti. Det snakkes så nedlatende om Sylvi Listhaug at man skulle tro at hun var et monster. Noe jeg kan bekrefte at hun langt ifra er. Nå må jeg tørre å være ærlig og si at noen innvandrere ikke oppfører seg som normale mennesker.

Jeg begynte å se realitetetene

Jeg kan bekrefte det fordi i over en lang periode av mitt opphold i Norge bare har vært i innvandrervennegjenger. Disse tok jeg avstand fra etter jeg blei medlem i Fpu, denne avgjørelsen var noe jeg selv tok da jeg begynte å se realiteten.

Og realiteten er at noen innvandrere skaper hat mot seg selv. Det er på måten vi oppfører oss på som er problemet. For eksempel: Lage bråk med de vi er uvenner med, kalle norske for «pingler og homser» – og norske jenter for horer dersom de går lettkledde på sommeren. Lettkledd om sommeren er helt normalt i Norge.

Jeg har blitt for norsk

Av og til så henger jeg med noen av mine gamle venner og når jeg ser måten dem oppfører seg på og prøver å få dem til å skjønne at det er galt så får jeg høre stadig at jeg har blitt «norsk» det er for så vidt ikke så ille for meg å høre det fordi jeg tar det som en positivt forandring i meg, men den verste dem gir meg som svar er «bror, vi er utlendingene, vi må leve et liv med action og ikke den kjedelig norske liv»' altså actionlivet deres er å slåss med folk ute på byen, krangle med dørvakter, snakke ned andre og ødelegge andres eiendeler.

Tallet på Frps velgere øker hver eneste da dag og jeg må bare legge det klart på at det ikke er noe med rasisme å gjøre men at nordmenn har begynt å gå ut av det naive skapet for å se realiteten. De ser også at Fremskrittspartiet er den eneste parti som har baller og handlekraft til å hindre at det som skjer rundt i Europa eller nabolandet Sverige kommer til Norge, det ville ha vært en katastrofe for landet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken