Gå til sidens hovedinnhold

Tønsbergs Blad - ei raddisblekke?

Artikkelen er over 2 år gammel

Tønsbergs Blads redaktør synes å være i ferd med å redusere avisen vår til ei arrogant aktivistblekke som driver bevisst påvirkning av leserne i stedet for å gi oss saklig informasjon som grunnlag for danning av egne meninger. 

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det verste eksemplet hittil var redaktørens håning og uthenging av fylkespolitikerne som klovner , fordi de ikke er enig med redaktøren, og kanskje heller ikke med de fleste andre, i et sentralt spørsmål.

Også redaktørens sterkt usaklige, men klassebevisste, insinuering av samrøre mellom "Rikingen" og kommunen i strandsonen, viser en lite tillitvekkende agenda.

Les også

Eier i Selvaag-gruppen bygde luksushytte i strandsonen uten riktig dispensasjon. Nå vil kommunen la rikingen slippe unna

Det er selvsagt både tillatt og ønskelig å gi spalteplass til mennesker og organisasjoner som har sterke og fargerike meninger, også meninger som ligger utenfor det som er politisk "korrekt". Men redaktøren bør ikke skape mistillit til avisen hos store deler av leserne ved selv å opptre som aktivist.  

Jeg husker Tønsbergs Blads redaksjon som mer anstendig og nøytral tidligere, og håper avisen vil legge om kursen og gjenoppta den posisjonen.

Kommentarer til denne saken