Biskop, prest eller Guds ord?

NY BISKOP: Jan Otto Myrseth ble nylig utnevnt til biskop i Tunsberg bispedømme etter Per Arne Dahl.

NY BISKOP: Jan Otto Myrseth ble nylig utnevnt til biskop i Tunsberg bispedømme etter Per Arne Dahl. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ny biskop i Tunsberg – ja, troen på noe nytt er i utgangspunktet skapende i den verden vi befinner oss i. Men jo mer vi setter til side av Bibelens ord for å underkaste oss verden, jo mer vil vi nærme oss menneskenes undergang.

DEL

LeserbrevAt vi ser en nedgang i medlemsmassen og besøket i Den norske kirke i dag er ikke oppsiktsvekkende, på bakgrunn av flere ting:

* Prester og biskoper som bringer sin personlige identitet inn i Kirken, og ikke ser at de villeder. At man står på en talerstol som prest eller biskop med homoseksuell eller lesbisk legning og forkynner Guds ord.

* Mange prester og biskoper har i de senere årene fått frihet til å vigsle homoseksuelle og lesbiske innenfor den kirkelige orden. Dette er også på kollisjonskurs med Guds ord! Selv om Kirkerådet har godkjent dette.

Dette er noe av den bekymringen vi kan se i dag hos mange kristne: At menneskene og Kirken innordner seg verden i stedet for Guds sentrale budskap med sin store kjærlighet til oss mennesker, vektlagt med forordning av de ti bud som befester troens kjerne og praktiske leveregler!  

Jeg vil avslutte med å si som mange andre har sagt før meg: Søk trøst og hjelp i bønn og hjelp mennesker på rett vei, så vil Guds ansikt lyse mot deg til en bedre hverdag og fremme Hans budskap på jorden!                              


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags