Kjære mulige venn

SKUFFET: - Hvis vi hadde kjent hverandre hadde du ikke stjålet av min tid og min lommebok, er budskapet fra tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang til den som stjal elsykkelbatteriet hans.

SKUFFET: - Hvis vi hadde kjent hverandre hadde du ikke stjålet av min tid og min lommebok, er budskapet fra tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang til den som stjal elsykkelbatteriet hans. Foto:

Av

For et par netter siden stjal du batteriet til min elsykkel i et boligområde i Tønsberg.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.For deg er batteriet helt verdiløst, og ligger nå sikkert et sted som miljøforurensning.

Hvis vi hadde kjent hverandre hadde du aldri stjålet av min tid og min lommebok.

Kanskje er det også deg som forlater badeplassene med engangsgriller, plast og annet søppel. Det hadde du aldri gjort hvis vi var venner og sammen skulle bruke stranda dagen etter.

Jeg kan heller ikke se bort fra at du er blant dem som løser konflikter med vold. Bare ett slag kan gi livslange lidelser. Jeg er sikker på at du kunne blitt offerets beste venn hvis du virkelig forstod konsekvensene.

LES OGSÅ: Full byggestopp etter innbrudd og tyveri: – Dette er bare trist

Du har kanskje også en bestemor som mange har prøvd å beskytte mot korona. Likevel fester du hardt i helgene, med smittebærende roping og tett kontakt. Det hadde du aldri gjort hvis venner hadde vist deg koronasykes grusomme død som følge av mangel på luft.

Jeg vil gjerne bli din venn, så vi kan snakke sammen, lære, leve sammen og gjøre Tønsberg til en by hvor vi tar vare på hverandre.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.