Jorden kaller PDK

Av
DEL

LeserbrevPartiet De Kristnes kandidater Morten Freberg og Maren Anne Krüger hevder i et leserbrev i Tønsbergs blad at de er modige som tør å ta upopulære standpunkt der andre tier.

Det er hverken modig eller klokt å fornekte menneskeskapte klimaendringer. Alle seriøse forskere er enige om at klimaendringene er reelle og at de i aller høyeste grad er menneskeskapte. Å "stille spørsmål ved klimahysteriet" er bare en dårlig unnskyldning for å unngå å gjøre noe med et reelt problem. Freberg og Krüger kunne like gjerne ha stilt spørsmål ved teorien om at jorda er rund, eller stilt spørsmål ved teorien om tyngdekraftens lover.

Jeg vil anbefale Freberg og Krüger å ta vekk skylappene og innse realitetene. Verden står overfor en reell klimautfordring, dette er ikke hysteri eller "politikersnakk" for å skremme unge velgere. Ta heller forvalteransvaret på alvor og presenter løsninger som gjør at jorda vi lever på kan overlates i litt bedre stand til den neste generasjonen. Det ville vært modig, det!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags