Kjære kong Harald!

BRE TIL KONGEN: Christina Fjeldavli ber kong Harald ta affære for naturen.

BRE TIL KONGEN: Christina Fjeldavli ber kong Harald ta affære for naturen. Foto:

Av

Jeg skriver til deg i desperasjon fordi våre politikere har bedratt oss, de har ført oss bak lyset.

DEL

LeserbrevStortingsflertallet har lagt til rette slik at utenlandske selskaper nå kan tjene seg søkkrike på å ødelegge norsk natur. Av en eller annen grunn er det få journalister som skriver om dette. Vi vanlige nordmenn må derfor ta ansvar. Vi kan ikke stå for det som skjer nå, vi skylder våre barn og barnebarn å ta vare på den verdifulle arven.

Under andre verdenskrig hadde vi en situasjon som på flere måter ligner. Også da var det noen som ville okkupere landet, og vi hadde feige politikere som var åpne for å samarbeide med okkupasjonsmakten, politikere uten ryggrad, uten prinsipper. Hvor hadde vi vært i dag uten Kongens NEI? Vi nordmenn har mye å takke kongehuset for.

Kjære kong Harald, jeg er så takknemlig for at du, i motsetning til maktsyke politikere, setter Norge først. Mange nordmenn er sløve og følger ikke med på det som skjer, men du er våken og på vakt. Du er min helt!

8. september demonstrerer vi mot vindindustri i norsk natur. Vi kommer til å stå foran Stortinget fra kl. 10-16. Du er velkommen til å være med. La oss slåss for det som er igjen av villmark, fordi naturen i seg selv har verdi, og fordi vi plikter å gjøre det av hensyn til kommende generasjoner.

Alt for Norge, og alt for norsk natur!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags