Ønsker du å bli klimafryktprofitør? Da er denne utdanningen noe for deg!

Det er svært lønnsomt å være klimafryktprofitør i Norge. Tegning: Christina Fjeldavli

Det er svært lønnsomt å være klimafryktprofitør i Norge. Tegning: Christina Fjeldavli Foto:

Av
DEL

LeserbrevØnsker du å ta del i det irrgrønne skiftet? Ser du deg selv som fremtidig klimafryktprofitør?

Klimafryktinstituttet tilbyr nå et bachelorprogram i Klimakorrupsjon. Studiet finansieres av det statlige forvaltningsorganet for utrydding av rødlistede fugler, i samarbeid med klimastiftelsen Zoro, meieriproduktprodusenten Xine, HarryEnergi, Zmynk, Xmank, Zreir og Xtatkraft.

Å være klimafryktprofitør er svært lønnsomt, ikke minst i Norge hvor de styrende myndighetene kaster grønne sertifikater etter deg før du rekker å si CO₂. Vær oppmerksom på at du ikke trenger å tro på klimakrisen for å profittere på klimafrykt, faktisk er det motsatte en fordel. Narkobaroner må holde seg unna dop for å få maksimal uttelling. Vindbaroner bør unngå ekte klimafrykt. For all del; skryt gjerne av Greta Thunberg på Twitter, men FNs klimapanel bør du skite i, for å bruke yndlingsuttrykket til en av våre forelesere.

Å tro på noe er et grunnleggende menneskelig behov. I Norge er Kapitalismen den nye statsreligionen. Markedsliberalisme er eneste vei til frelse, og søkkrike investorer har derfor fått rollen som moraliserende presteskap. Flere av de mest fremstående har vi ved Klimafryktinstituttet knyttet til oss som foredragsholdere; en åpenbar WinVind-situasjon, da klimaretorikk så langt har vist seg som den mest effektive kamuflasjen når man vil bedrive oljeleting i nordområdene.

Etter fullført bachelor i Klimakorrupsjon, kan du velge mellom to ulike masterprogrammet. Master i Fear, Blaming and Shaming passer for deg som vil inn i kommunikasjonsbransjen. Betydningen av å spille på frykt og skam bør ikke undervurderes. Dette er basiskunnskap ved oppstart av nye religioner. Ønsker du å jobbe mer direkte medbrudd på Naturmangfoldsloven, er muligens Master i Extinction noe for deg. Ta kontakt hvis du ønsker nærmere informasjon om våre utdanningsprogrammer.

Klimaprofiterende hilsen

Klimafryktinstituttet

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags