Helt riktig: Solen styrer klimaet

STØTTE: Oddbjørn Melberg støtter Arve Gleissner Gustavsen i at innholdet av CO2 i atmosfæren ikke har innvirkning på klimaet.

STØTTE: Oddbjørn Melberg støtter Arve Gleissner Gustavsen i at innholdet av CO2 i atmosfæren ikke har innvirkning på klimaet. Foto:

Av

Arve Gleissner Gustavsens artikkel i Tønsbergs Blad/tb.no beskriver helt riktig CO2s manglende påvirkning av klimaet.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.CO2-innholdet i luften er kun 0,04 prosent, slik artikkelen sier. Gartnere her i Norge øker CO2-innholdet til 0,1 prosent, og det øker produksjonen med 40 prosent. Verden har litt for lite CO2 i dag. Dobler vi CO2, vil verden bli grønnere og ørknene vil bli redusert, stikk i strid med det hysterikerne sier.

LES OGSÅ: Klimagassen CO2 er frikjent: Gir økt matproduksjon og lavere temperatur

Solen og jordens bevegelser styrer klimaet og temperaturen på jorden. Det var årsaken til de istidene vi har hatt. Temperaturen går opp og ned, og CO2 følger etter, akkurat slik vi ser i en kald brusflaske som varmes opp. Vet oppvarming gasses CO2 ut av brusen, og den blir daff. Det samme skjer når havet varmes opp, da frigjøres mer CO2, og det blir mer av denne gassen i luften.

LES OGSÅ: Nå må Tønsbergs Blad skjerpe seg

CO2 har ingen påvirkning på klimaet på Jorden. Det er trist å se at våre politikere ikke forstår et snev av fysikk som ville hjulpet dem til å ta bedre avgjørelser. Klimahysteriet er blitt religion, og da er det vanskelig å påvirke personer som ikke skjønner sammenhenger. Jeg henviser ti professor dr. William Happer og klimarealistene.com for mer kunnskap om CO2 og klima. Denne artikkelen i deres avis holder en høy vitenskaplig kvalitet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags