Høstens valg er et viktig veivalg, din stemme teller

Grete Wold. Fylkesleder SV.

Grete Wold. Fylkesleder SV. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette valget er avgjørende for hvordan din kommune, og vårt nye fylke skal utvikle seg. Nye grenser og ny organisering medfører ikke endring uten at man ønsker det. Administrasjonen jobber på den oppgaven politikerne gir, og det er derfor viktig at vi har politikere som prioriterer de viktige sakene.

SV går til valg på en politikk som tar klimaendringene på alvor, og en fordelingspolitikk som gir muligheter for alle. Vi er opptatt av et samfunn med godt sikkerhetsnett, en sikkerhet rundt en trampoline hvor de unge kan våge å ta sats for å nå egen mål og drømmer. Norge trenger alle med, vi må ha en politikk for de mange, ikke for de få på toppen!

Lokale tiltak vil være å sikre at alle kommuner har klimaregnskap, handler og stimulerer grønn næring. At vi har utviklingsplaner som legger til rette for gode oppvekstmiljø der folk bor, by eller land. En skole med havregrøt til frokost for de som ønsker det, fysisk aktivitet og leksehjelp. Dette er tiltak som enkelt kan gjennomføres, og som SV og venstresiden i politikken vil jobbe for om vi får tillitt i din kommune, og i vårt fylke.

Godt valg, bruk stemmeretten din og vær med å påvirke.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags