Gå til sidens hovedinnhold

Det er jo så lite sexy - og slitsomt å være feminin i tynne klær mens man er helt rå med motorsaga og hammeren

Artikkelen er over 3 år gammel

Jeg kan alt jeg vil! Har en Pippi Langstrømpe-holdning på det meste.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Husker dere Pippi sa: Dette har jeg aldri gjort, men det klarer jeg sikkert!

Herlig innstilling.

Synes det er så fint med mannfolk som handler og støvsuger tørker støv og lager mat? Gjør din mann det? Har du noe mann? Eller har du valgt familieliv og mannfolk vekk ...?

Vi lever i et samfunn da vi jenter klarer og vil alt selv.. samtidig tror jeg de fleste med meg synes det er helt greit når samboer/kjæreste/kompis/mannen skifter dekk på bilen for eksempel

Det er  jo tross alt litt tunge dekk ... man blir møkkete og neglene kan jo knekke? Jåle? Jeg? Ja men ikke redd for å bli skitten. Jeg  synes faktisk at mannfolk må få lov å være mannfolk.

Synes alle som er pappaer skal prøve å lære sin sønn eller datter sine greier ... f.eks. så ta dem med på fisketur. Ut i skauen..  polere bil og lære og skifte dekk.

Tunge tak

Jeg er pappajente.

Min far var psykisk syk og døde i 1999. Det er tøft år. Men minnene etter mannfolket: Pappa. Det er at han lærte meg å spikke med kniv. Lærte om verktøy.

Han lot meg hjelpe til på småbruket vi hadde. Jeg plukket stein på tomta i solsteika før lørdagsposen var i havn. Jeg har sløyfa fisk og åpnet magesekker på fisken så mange ganger at jeg kan ikke telle dem lenger.

Ville han egentlig ha en sønn? Siden han lærte meg alle disse tingene, eller tenkte han at han ville gi meg all kunnskap så jeg blei selvstendig klok og oppegående.

Uansett er jeg takknemlig!

Pappa du var fantastisk!

Jeg er så stolt å glad for alt jeg har lært.

Uansett disse minnene som jeg kan lære videre til mine barn. Har jeg vært aktiv nok.? Nei jeg kunne vært så mye bedre ...

Han viste meg  hele sin verden min kjære pappa. Mitt første mannfolk!!! Som jeg virkelig så opp til. Han viste meg at jenter vi kan vi også! Det er opp til meg hvor mye jeg vil føre videre til mine barn. Helt ærlig er det også deilig å la mann være mann og kvinne være kvinne.

Jeg syr og samboeren måker snø

Jeg har sydd utebuksa  til bonusdattera mi og bretta klær.

Mens samboer måker snø og vasker gulv.

Samtidig  skal det sies har jeg bodd alene i åtte år etter skilsmisse  og klarer det meste av rensing av sluk, stakefjærprosjekter, måking og dekkskift og peiling av olje, men må man være så himla god på alt?

Det er jo så lite sexy og slitsomt og være helt  feminin i tynne og klær og samtidig være helt rå med motorsaga og hammeren? Som mann hadde det vært litt turn off for min del og møtt en slik kraftkvinne.

Helt ærlig så var det slik at var ting for tøft, ringte jeg en kompis og han kom og fiksa TV-en.

Eller diverse drøye prosjekter som omhandlet en drill, litt maskulin styrke og de fordømte gipsplateveggene jeg synes var noe herk!

Mannfolk skal jo få lov å føle seg til nytte de også.

Min rolle er flere: mamma, kjæreste, kunstner, kollega, venn søster og nå nylig rollen som  samboer.

Jeg har vært gift /skilt  og selvstendig boer i mange år. Nå har jeg  gått over til samboer og storfamilie.

Jeg er dette forholdet meg og min samboer  kaller "runde to". La meg forklare hva det betyr, så du skjønner dette: – Det  er der man har mine og dine barn!

Og er etablert og en har en annen type indre ro.

Etter at man har i sitt «tidligere liv" som ung 20-åring gift var i  etableringsfasen. Da man lagde barn, ble foreldre for første gang.. hadde stasjonsvogn katt/hund og  fortsatt hadde  stakittgjerde og  rødt hus drømmene. så blir man skilt etter mange fine år. da man vokser fra hverandre.. fester og har små forhold og skal finne seg sjæl ...

Runde 2

Så går man til runde 2

Der man er så heldig å fine kjærligheten igjen og er sikker og tørr og bli samboer tross bonusbarn og egne barn.

Tøft gjort av samboeren min som hadde ei datter og fikk plutselig 4 jenter i huset som skal sminke seg skravle kakle og mene noe om alt!

Helt ærlig krever det sin mann med baller får å i hele tatt orke og tørre og satse på meg som er kunstner sjel og har 2 tenåringsdøtre fulle av hormoner. Respekt!

Glad jeg har funnet kjærligheten og har disse flotte snille jentene. Dette er lykke jeg er så takknemlig.De har ikke lært å sløye fisk eller snekre ... Men de er så dyktige på så mye annet. De er 3 små kvinner i sin beste alder.

Det blir nok folk av dem også!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.