Gå til sidens hovedinnhold

Hvis du spør henne om hvordan det går, prøver hun å smile så godt hun kan.

Artikkelen er over 3 år gammel

De som trenger kvinnedagen mest går ikke i tog.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hun er med i den lille menigheten frivillig, hvis du ser bort ifra at de har overbevist henne om at Helvete venter hvis hun forlater den.

Hun har langt skjørt og klipper aldri håret sitt. Hun lever i det samme samfunnet som deg, men ser alt utenfra. Hun har blitt pålagt mange regler som skal holde muren mellom dere oppe, kanskje får hun ikke lov til å bruke deodorant engang.

Tjener mannen

Hjemme tjener hun mannen. Hvis hun ikke vasker gulvet bra nok eller svir maten er hun syndig, og han har rett til å straffe henne. Hennes fritidssysler er bibelstudier og å lese kokebøker. Gjennom repetisjon på repetisjon under møtene har de visket ut hennes sinn og gjort henne medgjørlig.

Alle personer hun omgås med gjentar det som blir sagt på møtene. Hvis hun prøver å gjøre opprør vil miljøet gå sammen om å få henne innlagt på psykiatrisk. Noen ganger er det godt for henne å komme dit og slappe av.

Ser stygt på henne

Alle ser stygt på henne, men hun har lært å ikke bry seg om det. Om dere kommer i prat skal hun bare snakke om Gud og hvis du sier noe negativt om Ham eller menigheten har hun fått beskjed om å gå fra samtalen.

Hun har lært at du er verdslig og at din frihet betyr å bli hentet av djevelen på dommedag. Hun har lært det slik at ikke du skal kunne endre tankene hun har blitt pålagt å ha.

Kommentarer til denne saken