Vi følte oss godt ivaretatt, behandlet med respekt og ble møtt av svært hyggelige ansatte denne torsdag ettermiddag!

SKRYT: Jeg har benyttet legevakta nylig og fikk særlig god og rask hjelp med mitt problem. Måtte vente litt, men ble tatt hånd om på en proff måte, skriver Olaf Mathiassen.

SKRYT: Jeg har benyttet legevakta nylig og fikk særlig god og rask hjelp med mitt problem. Måtte vente litt, men ble tatt hånd om på en proff måte, skriver Olaf Mathiassen. Foto:

Av

Har ved flere anledninger hørt mye negativt om den nye legevakta i Tønsberg. Den er ikke bedre enn den gamle sies det fra mange.

DEL

MeningerSlike utsagn og sutrete ytringer er ikke oppmuntrende for ansatte på legevakta. De gjør en jobb som til tider er svært stressende og ikke minst krevende for hver enkelt ansatt. «Ventetiden er for lang» er vel det mest brukte argument fra utålmodige pasienter som venter på registrering og behandling. Lite tenker man på hva som kan skje bak lukkede dører med folk som virkelig trenger hjelp av ulike slag. Lite tenker man på hvor mye som gjøres uten at man ser det. For ikke å snakke om hvor mye som må prioriteres av innsats og i hvilken rekkefølge. For de som ikke vet det er det stadig nye innkommende pasienter som tas hånd om av ambulanse og politi via andre innganger til legevakta.

Jeg har benyttet legevakta nylig og fikk særlig god og rask hjelp med mitt problem. Måtte vente litt, men ble tatt hånd om på en proff måte. Fikk hjelp før flere andre som satt og ventet i mottaket, skulle jeg ha hatt dårlig samvittighet av den grunn mon tro? Ikke mange som ville ha byttet med meg, for å si det slik. Smil og forståelse i en stresset situasjon med både fornøyde og tildels irriterte pasienter er vel unikt spør du meg.

I går var kona uheldig med en kniv under matlaging, noe som førte til et relativt stor kutt syntes jeg da. Med blodig kompress på fingeren ble vi tatt imot på legevakta også denne gang med respekt og forståelse. Ventetiden var grei, blodet ble stanset og kuttet sydd! Profesjonelt utført av legen og en hyggelig søster. Stor honnør til dere alle på legevakta som står på for oss, gamle, unge, og ikke minst alle andre som tas inn bakveien av ulike årsaker. Vi følte oss godt ivaretatt, behandlet med respekt og ble møtt av svært hyggelige ansatte denne torsdag ettermiddag!

Stor takk til legevakta og alle som står på for de som trenger hjelp i ulike situasjoner!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags