Jeg støtter broløsningen mellom Ramberg og Smørberg!

Av
DEL

LeserbrevKjære Vestfold fylkeskommune. Angående fastlandsforbindelsen mellom Tønsberg og Nøtterøy: Jeg vil bare fortelle dere at jeg støtter løsningen deres om en flott og vakker hengebro over Tønsbergfjorden.

Denne flotte hengebrokonstruksjonen kommer til å bli et nydelig landemerke her i Vestfold som både Tønsberg og Færder kunne trenge. Ja, Slottsfjellstårnet i Tønsberg, Essoraffineriet på Slagentangen, vippefyret på Verdens Ende og Færder fyr på Tristein er flotte landemerker de og, men jeg føler fortsatt at vi kanskje mangler litt.

Men med denne vakre hengebroen gjør det Tønsberg og Færder til to flotte kommuner med et nydelig landemerke på samme nivå som globusen i Nordkapp og Holmenkollbakken i Oslo. Jeg driter i hva de andre som er negative til denne broløsningen synes om dette, jeg synes det er en fantastisk løsning, mye bedre enn denne kjedelige tunnelen.

Jeg ønsker dere derfor lykke til med planlegginga og bygginga av denne flotte broen!  Stå på, Per Arne Olsen og Vestfolds fylkesting, dere gjør en super jobb!

PS! «Færderbrua» er mitt forslag til navn til denne broen, dette navnet passer perfekt!


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags