Nedleggelse av Jarlsø Marina er et hån mot bedriftens medarbeidere og et svik mot båtfolket

STÅR I FARE: Kjære politikere, ikke la dere manipulere, la oss beholde Jarlsø Marina også etter 2021, skriver artikkelforfatteren.

STÅR I FARE: Kjære politikere, ikke la dere manipulere, la oss beholde Jarlsø Marina også etter 2021, skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av

Jarlsø Marina er en moderne maritim servicebedrift.

DEL

LeserbrevSom båteier I over 40 år vet jeg hvor viktig det er for båtfolket å ha en velutrustet servicebedrift med høyt kvalifiserte medarbeidere i eget nærområde.

Jeg slutter meg til Nils-Jacob Lugg som skriver i TB at han fortviler over politikere som har latt seg lure av en utbygger som bagatelliserer og forsøker å skjule den store verdien Jarlsø Marina representerer, både for kommunen og båtfolket. Utbyggeren, som allerede har klart å få godkjent langt flere boliger på Jarlsø enn opprinnelig reguleringsplan tilsa, ønsker nå godkjenning for å omregulere øyas maritime industriområde til enda et nytt boligområde.

For å få til dette vil utbyggeren fjerne og nedlegge Jarlsø Marina som de fremstiller som en mindre viktig opplags- og arbeidsplass. Dersom Tønsbergs politikerne godkjenner en omregulering som fører til nedleggelse av Jarlsø Marina vil jeg karakterisere det som et hån både mot kommunens innbyggere og bedriftens medarbeidere, og som et svik mot båtfolket. Kjære politikere, ikke la dere manipulere, la oss beholde Jarlsø Marina også etter 2021.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags