Kjære NSB! Kan ikke dørene åpnes når toget stopper på Sem, så folk kan komme ut og trekke litt frisk luft?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevNår sydgående tog kjører ut fra Tønsberg, tuter det til sammen tre ganger, i begeistring for at toget nærmer seg Sem. Og der blir det stående t-r-e minutter så passasjerene skal få med seg noe av det fine de kan se der. De fleste på Sem bor enten i nymotens blokker, i campingvogn eller i veteranhus det ikke er lov å rive. Ganske nær er det et gammelt hus i stasjonsstil, delvis overmalt med svart tjære. I motsatt retning har vi Jarlsbergjordene som snart skal bli bebygd med en bro. Sem er jo det nye knutepunktet, med miljø både av det ene og det andre slaget, og med omtrent fri sikt både til Barkåker og Stokke.

Derfor foreslår jeg at når toget stopper, blir dørene åpnet, så folk kan komme ut og trekke litt frisk luft. Noen ganger er den blandet opp med fristende bakelukt eller pølselukt fra fabrikkene i nærheten. Det er muligheter for en rask handel, brukt eller nytt. Og nå kan folk kjøpe seg et juletre, selv om det vel blir et logistikkproblem å få alle trærne inn døråpningene før toget går igjen.

Det bør også kunne gå an å bli på Sem en time fram til neste toget kommer. Da kan folk få se alle severdighetene, som bakeriutsalg, trampolinebane og bilauksjon. Faren er vel at folk liker seg for godt.

Har du lest disse gode sakene?

500 søkte – 45 fikk jobb. Lørdag åpner Vivian og Kjersti den nye kjempeparken.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags