I en oppsummering av forrige ukes nyheter er det håndball, Giske, Farmen kjendis - men først og fremst været som engasjerer.

Nøtterøys håndballherrer tok endelig to poeng og sin første seier i eliteserien denne sesongen! Det er helt uforståelig at ikke TB slår dette større opp. Det var overraskende for mange at Michael Jonassen valgte å forlate klubben til fordel for Falk Horten for en drøy uke siden, etter sigende fordi han ikke ville være med Nøtterøy ned i 1. divisjon. Hvor artig hadde det ikke vært om klubben nå har startet en snuoperasjon og berger plassen i det beste selskap?! Lykke til!

Giske fortsetter å skape overskrifter. Nå har også samboer Haddy tatt bladet fra munnen og skrevet brev til Arbeiderpartiets leder, noe som utførlig gjengis i norske medier. Enda en av varslerne har stått frem, og det spørs om denne suppa ikke hadde blitt litt mer lunken dersom Giske i utgangspunktet hadde lagt seg helt flat. Nå ruller saken videre dag for dag og flere av de involverte er uenige saksfremstilling og prosess, Arbeiderpartiet har konkludert, men når ingen sitter stille i båten så blir det bølger.

 

Ellers har det vært kaldt og glatt i Tønsberg denne uka. Jeg er veldig glad for jobben brøytemannskapene gjør, men det er litt pussig at det ikke planlegges med tanke på værmeldingene. Det er islagte lekeplasser, fortau og barnehager så langt øyet kan se. Kommunen prioriterer visstnok skoleveier, men da tror jeg de har glemt minst én av skolene i Tønsberg for i flere uker har jeg nesten fått hjernerystelse av å kjøre i Sandeveien.

En kjapp tur innom Farmen kjendis viser at det er klein stemning mellom første- og andrekjempe, og action-Frank ser ut til å eksplodere av irritasjon nårsomhelst. Det er vel ikke så lenge igjen, og med særavtaler som sørger for kaffe og tobakk og sikkert andre ting så holder de vel ut noen dager til i sommerskjønne Kornsjø.