Jeg kan ikke fri meg fra tanken om en kvinnelig Donald Trump

– Sylvi Listhaug gjør som hun pleier og gjentar seg selv uten å lytte til andre, skriver Merethe Eltvik.

– Sylvi Listhaug gjør som hun pleier og gjentar seg selv uten å lytte til andre, skriver Merethe Eltvik. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nyhetsuke nummer fire oppsummert: Det jeg forundrer meg over, er at Listhaug ikke forstår at denne måten å debattere på verken skaper respekt, tillit eller velgere.

DEL

LeserbrevSiv Jensen: Hun husker ingenting om ryktene eller varslene om Ulf Leirstein i 2012. Hun skjønner at folk synes det er merkverdig, men er altså helt blank. Det er ikke særlig betryggende å ha en finansminister med så dårlig hukommelse.

Sylvi Listhaug: Har som nyutnevnt justis- og innvandringsminister bestemt seg for å kalle pedofile for monstre. I Dagsnytt 18 forsøkte de å få til en diskusjon om retorikken all den tid ekspertene mener det kan hindre barn fra å fortelle om overgrep da de ikke ser far, onkel, bestefar, trenere, barnehageansatte, lærere osv. som monstre. Dette er noe de gjerne forbinder med eventyr og tegneserier og dermed så blir begrepsbruken forvirrende for de yngste i samfunnet. Men Listhaug gjør som hun pleier og gjentar seg selv uten å lytte til andre, og jeg kan ikke fri meg fra tanken om en kvinnelig Donald Trump. Det jeg forundrer meg over er at Listhaug ikke forstår at denne måten å debattere på verken skaper respekt, tillit eller velgere.

Trump: Benyttet nok en gang anledningen til å kritisere journalister og rope om fake news. At denne mannen ble valgt til USAs president er for meg en gåte, og jeg venter fremdeles på at noen skal vekke meg og si at det hele bare var en dårlig drøm.

Håndball-EM: De norske gutta nådde dessverre ikke opp til medaljekampen, men om bare ett år er det VM igjen. De tok sølv i fjor og de kan gjøre det igjen. I mellomtiden får vi følge med på Nøtterøy og håpe at pausen har gjort dem så godt at de kan få nok poeng til å holde seg i eliteserien.

Farmen-kjendis: Har mistet piffen etter at Erlend Elias trakk seg så har ikke så mye å si om den saken.

Oppsummering uke 3/2018 

Nyhetene i uke to kjapt oppsummert

Årets første uke er unnagjort: What's not to like? 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags