Våre store og gode olje- og gassreserver

BRA FOR NORGE: At vi er selvforsynte med olje og gass langt inn i fremtiden, er det grunn til å glede seg over, mener Ragnar Torgersen. Her fra Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen, som nylig ble offisielt åpnet.

BRA FOR NORGE: At vi er selvforsynte med olje og gass langt inn i fremtiden, er det grunn til å glede seg over, mener Ragnar Torgersen. Her fra Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen, som nylig ble offisielt åpnet. Foto:

Av

I Tønsbergs Blad 10. januar kan vi bl.a. lese om vår nye oljedirektør, hvor hun gir oss en flott redegjørelse om dagens, og ikke minst morgendagens, gass- og oljeproduksjon.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Norge kan med andre ord glede seg over at landet er selvforsynt med olje og gass mange år inn i fremtiden. I den anledning reagerer jeg på våre unge klimaforkjempere, som aksjonerer mot landets olje- og gassproduksjon. Kan dere med hånden på hjertet fortelle det norske folk hvilke andre inntektskilder landet kan fremvise, med tilsvarende inntekter og tilsvarende antall arbeidsplasser? Den dagen dere har svar på dette, er jeg gjerne med på å diskutere landets fremtid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags