Oppturen beruser politikerne!

Jan Akerholt

Jan Akerholt Foto:

Av

Ja, lenge har det godt bra for Norge med utviklingen av Korona-smitten i verden. Men at vi nå stiller åpenhet ovenfor turismen og handelen med Europa og turistmål inn og ut av Norge til rød-grønne land er livsfarlig.

DEL

LeserbrevFra dag til dag kommer det meldinger om økning av smitten f.eks. eksplosivt i Østen, nærmere bestemt Afrika, India osv.

De kontroller vi har opparbeidet i landet vårt for å tidlig lokalisere smitten, og vise hensyn til hverandre er bra. Men regjeringen må forstå at å hvile på sine laurbær nå, kan få stor økning i landet vårt.

Ingen må tro at vi er optimalt skjermet mot nabo-grensene. Det er allerede vist at både svensker og nordmenn om hverandre har gitt blaffen!

Samtidig kan borgere fra asiatiske land komme inn bakveier gjennom Russland og Sverige ved grensegangene ( også med båt over havet) Vi må være klar over at vi har et geografisk vanskelig land for å følge opp ethvert forsøk på å komme inn i Norge.

Tønsberg Brygge gir et godt eksempel på en økende smittefare i disse ferie-dager. I helgene med fint vær har det sett ut som en maur-tue i alle retninger med båter og mennesker her.

Hvor er Tønsberg kommune hen i disse nedslående tilfeller med overfylte restauranter og lite kontroller. De har også et ansvar for å eventuelt å stenge skjenke-steder, som ikke holder påbudene!

Nei vi må vel som ellers i landet få en lærepenge, for å få øynene opp!

Det dessverre mange mener (etter min oppfatning) er at vi har så liten smitte til nå at vi bør kunne stille oss bak at Regjeringen åpner mer og mer.

Dette kan svi betydelig for oss alle økonomisk for en fra før av en økende arbeidsledighet og en nedgang økonomisk som vi alle før har sett her i landet.

Ja, ja mange er nok uenig med meg, og naiviteten kan fort få et skudd for baugen!
Jeg bare minner om at vi fortsatt ikke har noen medisin mot Korona-viruset i verden.

PS: Håper jeg tar feil, men det gjenstår og se. Ellers fortsatt god ferie alle som en!Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags