Fjordbro bedre enn tunnel mellom Vestfold og Østfold

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL
I Tønsberg Blad 5. april 2018 er det skrevet en artikkel som argumenterer mot broforbindelse mellom Horten og Moss. Jeg er av en helt annen oppfatning. En slik bro ville være flott!

Leserbrev

Tidligere har det vært foreslått tunnel, men jeg mener sikkerheten til brukerne må komme først. Brann og andre ulykker i en lang undersjøisk tunnel har historien vist at kan føre til katastrofale ulykker. Dette vil aldri bli en sikker løsning. Siden det er mange som kvier seg eller ikke orker tanken på å kjøre i en så lang og dyp tunnel for å komme over fjorden, ville en slik bro være løsningen. I tillegg vil det være mange handikappede og eldre som ikke vil kunne benytte rømningsvei fra en undersjøisk tunnel ved en ulykke.

Det vil være store kostnader knyttet til begge alternativene, men det er viktig å huske at dette er en investering også for fremtiden.  

Sikkerheten og ikke minst behaget av å kjøre i friluft bør være av avgjørende betydning. I tillegg vil en bro kunne bli et vakkert syn som vi vil kunne være stolt av.

Jeg vet at det er mange med meg som mener at en broforbindelse er den beste løsningen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags