Gå til sidens hovedinnhold

Vi vil se slippen!

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I dagens samfunn er det ikke alltid like lett å følge med, om man da ikke har lært seg å mestre alle tekniske ting som PC, nettbrett og ulike mob.telefoner. Hvor mange det er som av den grunn ikke helt har oversikt er ikke godt å si, men det er mange.

Dette fremgår av innlegget til fylkeslederen i Pensjonistforbundet, Else Bjørg Thorbjørnsen om saken. De langt fleste har familie og andre som hjelper til om det er problemer, det fremgår av selve innlegget til Else Bjørg Thorstensen. Det er ikke alltid det er greit at andre skal forvalte eller vite om dine økonomiske forhold. Det kan også gjelde familiemedlemmer som bare venter på en rask avgang.

At Tom Gjermundsen betviler tall materialet er greit nok, det stemmer at mange svar har kommet inn elektronisk. Venner, pårørende og andre har hjulpet til med å svare på vegne av dem som ikke selv får det til. Dette underbygger nettopp det fylkeslederen påpeker, nemlig at dette er vanskelig for ganske mange. Uten hjelp får de ikke selv tilgang.

Tom Gjermundsen er nok selv dyktig på bruk av teknologien, han burde derfor ikke meldt seg ut av Pensjonistforbundet, men heller vært en støtte for de «få» han tror selv er inne på nett!

Kommentarer til denne saken