Tryggheten svikter!

KREVER MYE: Regjeringen svikter politietaten med manglende ressurser, mener Jan Akerholt.

KREVER MYE: Regjeringen svikter politietaten med manglende ressurser, mener Jan Akerholt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet, på vegne av det norske folk, er den tapende part i statsbudsjettet!

DEL

LeserbrevDet kommer stadig frem iat politiet over hele landet sliter med å ta unna køene av voldsanmeldelser og anmeldte voldtektssaker. Regjeringen svikter med å komme med ekstra bevilgninger, som kunne hjulpet den eksplosive økningen av voldssaker.

Det er en kjent sak at offeret må lide og må vente på rettmessig erstatning og oppfølgning på grunn av at sakene blir liggende så lenge i systemet før de kommer opp i retten! Samtidig får gjerningsmannen strafferabatt for langvarig utsettelse av slike saker, som burde vært ferdig etterforsket og behandlet i rettssystemet for lang tid siden.

Sommeren og julebordene (på Brygga) i Tønsberg krever at politiet har ressurser for å håndtere bråk av berusede personer og medfølgende vold i mange tilfeller. Jeg tror vi i dag har dyktige politifolk i Tønsberg som jobber livet av seg for å møte den økende volden i samfunnet! Men hva hjelper det når Justisdepartementet og regjeringen ikke ser dette problemet?

Regjeringen kommer stadig inn på skrytepolitikken sin, med alt de har gjort med å øke bemanningen de siste tre årene og et utilstrekkelig budsjett for neste år. Undertegnede mener at påplussing av 10 millioner er bare en brøkdel av hva som trengs.

Vi norske borgere vil gjerne ha trygghet og vern gjennom en politietat som gjerne vil gi oss dette, men da må det komme et krav fra opposisjonen for at regjeringen ser dette og plusser på midlene for at politiet kan utføre et godt arbeide for fremtiden!!


Jan Akerholt

Jan Akerholt Foto:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags