Et parti på krykker

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL
Jeg skiller mellom venstreside og venstrevridde. Venstresiden i politikken er partier som Arbeiderpartiet, SV og Rødt. Dette er partier som er lovlig etablert etter norsk regelverk. Dette må vi selvfølgelig respektere! Likeledes er blant annet FrP et parti som er etablert etter samme regler. Det bør vel også respekteres. Venstrevridde for meg er mennesker som i likhet med fotballpøbler som møter opp på kamper for å lage bråk.

De er overhode ikke interessert i fotball. De jeg kaller venstrevridde er noe interessert i politikk, men mer interessert i å skape uro og bråk, ved å forsøke og bruke fryktelige hendelser for sin egen vinning. Nå er det en sånn oppfatning av mange at jo lengre til venstre man er i politikken, jo snillere er man, og det omvendte på høyresiden. FrP blir til daglig beskylt for å være et parti for det hjerteløse. Jeg kan være med på at noe har skurret. Når ungdom som har bodd her siden de gikk i barnehage, og blitt norske til sinns, plutselig en dag får vite at de skal ut av landet, fordi regelverket er si og så, er jo forkastelig.

LeserbrevSylvi Listhaug bør lære bedre timing. Hun bør ikke i likhet med Trump sitte og si sine meninger på sosiale medier. Hun bør i større grad tenke over formuleringen av det hun uttrykker. Allikevel er det helt sykt at man etter siste hendelse begynner og trekke inn Utøya. Jeg lurer på hvem det er som vekker såre minner for de pårørende. De som gjør seg til talsmenn for de pårørende. Er det slik at de føler så veldig for å vise solidaritet? Eller for å bruke situasjonen til en råtten politisk kamp?

Arbeiderpartiet gjorde en elendig valgkamp. Så kom Trond Giske saken. Så var det Hagen som forsøkte og komme med i Nobelkomiteen. Dette måtte de jo stoppe. Nå er det altså Listhaugs og den sittende regjeringens tur. AP haltet ut av valgkampen. I dag er det et redusert parti som går på krykker.

Prøver de å redde sin egen dårlige situasjon ved og skape bråk for andre? Norge har i likhet med andre nasjoner en masse ugjorte saker. Gamle/sykehjem som nesten ikke fungerer. Hvor er solidariteten her?

Nei nå sier jeg som svenskene: Nu kjør vi!

Venstre pratet jo også mye nedsettende om FrP. I dag sitter de ved samme bord. Dette er politikk! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags