Alle barn og unge mellom 6 og 18 år i Tønsberg skal få et fritidskort, for å betale for fritidsaktiviteter

Alexander B. Hangaas og Stine N. Askjer

Alexander B. Hangaas og Stine N. Askjer Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Barnas Tønsberg er alles Tønsberg

DEL

LeserbrevDet er med glede vi leser forslaget til ny visjon for den nye, fine kommunen vår: «Tønsberg kommune – der barn ler». En av oss har selv deltatt på en av visjonskonferansene i forkant av forslaget, og vet at mange dyktige og engasjerte mennesker har vært med i prosessen. Et sted der barn har det godt, er et godt sted for alle. En slik visjon forplikter kommunenes folkevalgte og ansatte til å arbeide for at nye Tønsberg kommune blir et slikt sted.

Vi som er de to øverste kandidatene på KrFs liste til høstens valg, gleder oss til å arbeide for best mulige livsvilkår for Tønsbergs innbyggere med dette som utgangspunkt. Vi er stolte av å representere et parti som i sak etter sak viser at de tar barnas side, til beste for hele samfunnet. Røykeloven, som ble utskjelt da den kom, gjør at barn kan kose seg på kafé med familien sin uten å bli passive røykere. Samtidig skapte den en bedre arbeidsmiljø for de ansatte. Lærernormen bidrar til økt trygghet og mestring for barn i skolen. Økt barnetrygd gir alle familier økt handlefrihet.

Vi stopper ikke der. KrF har fått gjennomslag for at alle barn og unge mellom 6 og 18 år skal få et fritidskort, for å betale for fritidsaktiviteter. KrF vil at dette skal ha en verdi på minimum kr 2000,- og at kommunene i tillegg kan øke beløpet på kortet. Et slikt fritidskort skal dekke faste, organiserte aktiviteter. Det å delta på organiserte fritidsaktiviteter er nemlig viktig for at alle barn skal få være med og være en del av fellesskapet, bli inkludert og kjenne tilhørighet. Inkludering skaper glede og latter. Vi vil gjøre oss fortjent til tillit fra nye Tønsbergs innbyggere ved å bidra til at latteren sitter løst hos barna. Da vil heller ikke smilet være langt unna hos de voksne.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags