Dette ble for drøyt for meg. Sjelden har jeg reagert så sterkt.

REAGERER STERKT: «Hva er dette for slags mann som karakteriserer en respektert politiker på denne måten», spør Unni Hanson om Paul Grøtvedts omtale av Bjørn-Kåre Sevik.

REAGERER STERKT: «Hva er dette for slags mann som karakteriserer en respektert politiker på denne måten», spør Unni Hanson om Paul Grøtvedts omtale av Bjørn-Kåre Sevik. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det skjedde i kveld da jeg leste Paul Grøtvedts innlegg.

DEL

Leserbrev Han går til angrep på Bjørn Kåre Sevik på en helt uakseptabel måte.Det går an å være uenige i forskjellige politiske syn. Det er den måten han karakteriserer og legger føringer i det politiker og leder av Teknisk hovedutvalg sier i sitt innlegg.

Det er et utsagn jeg støtter fullt ut. Vi politikere har mange ting å ta hensyn til. Vi skal vurdere skjønn i saker. Det er politikere som til slutt bestemmer gjennom et flertall. 

Jeg har sittet i teknisk hovedutvalg sammen med Bjørn Kåre Sevik i åtte år for Frp. 

Det er vel ingen som ikke er enig med meg i at en mer ryddig og seriøs leder skal men lete lenge etter.

Jeg kan ikke og vil ikke finne meg i den karakteristikk Grøtvedt bruker om Sevik. Han beskriver hans innlegg som et hodeløst innlegg, og han ønsker en statue av ham uten hode. Hva er dette for slags mann som karakteriserer en respektert politiker på denne måten?

Sevik er også varaordfører i Færder kommune  og høyt respektert. 

Dette ble for drøyt for meg. Jeg står bak de aller fleste vedtak som Frp har fremmet. Det er jeg stolt av.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags