Gå til sidens hovedinnhold

Det er en oppfatning om at jo lengre til venstre folk er, jo snillere er dem. De slemme finner vi på høyresiden.

Artikkelen er over 3 år gammel

Hei Nils Kristian Aanderaa! Etter å ha lest ditt innlegg, forstår jeg at du er engasjert i det jeg kaller mobbing av FrP, og de som stemmer på dem.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har faktisk stemt FrP i noen år nå! Jeg er også en av dem som tør å si det høyt. Allikevel, tror jeg det bor like mye, om ikke mer sosialisme i meg enn mange på den såkalte venstresida. Sylvi Listhaug brukte ordet «Monster».

I ettertid er sikkert også hun innerst inne enig om at dette var en uheldig uttalelse. Der og da svarte hun som privatpersonen Listhaug, at voksne mennesker som kan voldta et barn er et monster! Noe jeg er enig i. Men som øverste beskytter av rettspleien, så var denne språkbruken feil.

Jeg tror de fleste av oss forstår at man i en norsk rettssal ikke vil høre: «Kan monsteret reise seg». Vi har store oppgaver foran oss både med flyktninger, tiggere, innvandrere. Hvordan fungerer samarbeidet mellom stat, fylke og kommune. Hvem gjør hva. Hva kan vi konkret gjøre for å få større fart på rutinene. Det er en haug av spørsmål. Tiggere! Har du hørt verre? i år 2018, sier vi tiggere! Her må noe gjøres. Disse bør skaffes en seng og bad/toaletter. Den ballen lar jeg ligge nå.

 

Les også

«Monster», sier justisministeren. Dette er flaut for Høyre

Du snakker om mangel på opplysning. Dessverre er det en så enkel og primitiv oppfatning mange har, som jo lenger du er på venstresida, jo snillere er du! Og de slemme finner vi på høyresida. Ord som rasist, solidaritet, inkluderende blir brukt i hytt og vær. Du Kristian ettersom du virker til å være en mann med stor rettferdighetssans, så må jeg si at jeg savner noen ord om de barna som blir voldtatt i innlegget ditt.

Disse kvinnene eller mennene, som du omtaler som offer, skal ikke ha straff, men behandling, og den skal være tvungen! Om vi hadde snakket sammen, tror jeg allikevel vi kunne enes om mye. La oss prate sak og forsøke og finne løsninger, istedenfor å bruke tid på Hagen, FrP osv.

Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag!   

Kommentarer til denne saken