Jeg frykter for at Hareide & co. står midt i undergangen og forvirrer både partiet og folket. «Hvor lenge vil dere halte til begge sider?» sa profeten Elias til folket på Karmel-fjellet. «La deres Ja være et Ja og deres Nei være et Nei!» sa Paulus til Korinterne.

Har forvirret folket

Knut Arild Hareide har kjørt høyre. og venstresvinger i lengre tid og forvirret folket. Han skryter av Erna og velger Jonas! Han «hopper av» på grunn av Frp, men han VET at han får SV med på lasset etter sin «omvendelse». Dem vil han jo heller ikke samarbeide med.

LES OGSÅ: Åpner for å oppheve sammenslåingen av Vestfold og Telemark

KrF er FOR Israel, men i venstrefløyen må de gå i boikott-tog MOT Israel.

Mellom mann og kvinne

Ekteskapet er mellom mann og kvinne, sier KrF, mens  Hareide går med flagget midt i Pride-toget og Bekkevold vier samkjønnede. Presten Geir Jørgen Bekkevold er for øvrig med i ledersjiktet i KrF. Som politiker må han følge KrF: «Ekteskapet er mellom mann og kvinne», men  som privatperson og prest vier han samkjønnede! Hva står han egentlig for? Når er han politiker og når er han privatperson? Hva stemmer vi på? Dette er for ullent, uklart og useriøst.

LES OGSÅ: Eks-nestleder Inger Lise Hansen: – KrF hører hjemme på borgerlig side

Flotte folk

Personlig synes jeg både Erna og Jonas er flotte mennesker og fortjener bedre enn  dette skuespillet. Jeg frykter for at KrF snakker  seg bort fra selv å bli oppfattet som et ansvarlig parti. Hvem vil stole på et parti som «halter til begge sider»? De facto har Hareides «klargjøring» bare resultert i indre splittelse i KrF og masse spekulasjoner i folket.

LES OGSÅ: Stortinget vil gjøre det lettere å utsette skolestart

KrF kolliderer med seg selv. Faren er at de kan ende i Der Untergang.