Glansbilder og makt i politikken, symboliserer uvettig bruk av våre skattepenger!

Jan Kolbjørn Akerholt

Jan Kolbjørn Akerholt Foto:

Av
DEL

LeserbrevTil Kommunestyre-repr. Lisbeth Johansen!

Etter mitt innlegg i avisen ang. ny svømmehall i Tønsberg, ser jeg i kommentarfeltet at Lisbeth Johansen tror hun bretter ut forsvarlig politikk på vegne av Arbeiderpartiet.

Jeg tror som arbeiderpartimedlem selv, at Lisbeth Johansen kan ha gode grunner for å forvare sin stemme i kommunestyre for bygging av en ny svømmehall i Tønsberg.

Det som er grunn for mitt innlegg er at jeg setter dette inn i en kontekst, med de realiteter at vi (dessverre) bygger et samfunn med større og større forskjeller.

Biografi for jan. Kolbjørn Akerholt 

Jeg vil anbefale Lisbeth Johansen og ha to tanker i hodet på denne saken samtidig.

Hva vi bruker pengene til og hvem som trenger dem mest (sett fra ungenes ståsted og behov) 

Så til saken;  Jeg ser Lisbeth Johansen tåkelegger denne saken til fordel for sine holdninger. I åttiårene ble det bygget et tillegg til det eksisterende svømmehallbygget, med en svømmehall til.

Noen år etterpå ble hele bygningsmassen pusset opp og renovert. At taket er noe slitt og bør bedømmes for utskiftning og dusjer og badstue ikke tilfredsstiller dagens krav, skal medføre at man må bygge en helt ny Svømmehall med bruk av hundrevis av millioner kr, er uforsvarlig pengeforbruk. Spesielt når den eksisterende bygningsmasse kan settes i stand for kanskje under halvparten av prisen, i forhold til hva et nytt bygg koster!

At Lisbeth Johansen forsvarer Arbeiderpartiets bruk av våre skattepenger i denne saken, på denne måten, vitner om en dårlig innsikt i bruk av rettferdig sosialdemokratisk fordeling.

Jeg ser også fremover og ønsker Rygh Pedersen lykke til i politikken, men hun bør også tenke seg om to ganger, før hun inntar Ordførerstolen med slike holdninger.

P.S Undertegnede er selv medlem av Arbeiderpartiet, men jeg håper den sentrale ledelsen i Oslo ser måten Tønsberg Arbeiderparti legger opp til større forskjeller i samfunnet. Kunne tenke meg å sende kopi av dette brev til ledelsen i Arbeiderpartiet og spørre om de legger opp til et nytt valgnederlag.

Understreker her at det er mange dyktige politikere i Arbeiderpartiet som gjør en god jobb!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags