Gå til sidens hovedinnhold

Hei! William Gomes! Takk for at du delte din historie med oss!

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er trist og høre hvordan noen holder på med skriverier på sosiale media, som du beskriver.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Vi vet jo at hat og bitterhet mot Europa og USA er stor i en del av de land de kommer fra. Og skal vi være ærlige, så er vel dette kanskje forståelig, uten at jeg skal utdype det tema her. Jeg vil heller ikke dømme islam på en negativ måte. Allikevel er det jo negative krefter der, som bruker sin makt til negativ hjernevask.

Med islam som ståsted, kan nok vår levemåte virke både frekk og sjokkerende for noen. Det hadde den også kanskje gjort for våre oldeforeldre. Nei, det er ikke greit. For mange er ordet rasist eller rasisme, noe som er enveiskjørt. De såkalte venstreradikale, hyler om rasisme mot etniske nordmenn og andre hvite. Jeg tror neppe at mange av disse i hylekorene egentlig vet hva ordet rasisme betyr.

Det virker som om alle som ikke er 100 % prosent enig i dere teser, er "rasister". Når en snakker nedsettende om andre raser og religioner, er man rasist. Å kritisere regelverket vedrørende dette, er ikke rasisme. Rasisme og religionskrig, forekommer blant alle raser. En type ungdomsarbeid ville vært bra for de du beskriver.Tenk om både høyresiden og venstresiden kunne ordne dette sammen, Men nei!

Lysten til å krangle politisk er større en viljen til å finne løsninger. Williams. Jeg håper du kan få fred for disse tingene på sosiale media. Dette er mennesker som trenger hjelp, men som kan være veldig  farlige. Nøl ikke for lenge med å søke hjelp. Rasismen slår alle veier, men det gjør også mangel på opplysning og vilje!  

Kommentarer til denne saken