Helt uten flyskam har jeg siden 2006 brukt Norwegian. Nå er det slutt

BOIKOTTER: Leserbrevforfatteren vil fra nå av velge SAS fra Gardermoen.

BOIKOTTER: Leserbrevforfatteren vil fra nå av velge SAS fra Gardermoen.

Av
DEL

LeserbrevHelt uten flyskam har jeg siden 2006 konsekvent brukt Norwegian når jeg, min bedrift og min familie har flydd. Som lojal Norwegian kunde har jeg bevist valgt å fly Norwegian som en takk for at de bruker Torp som destinasjon for flere av sine Spania ruter. Samlet har jeg, min bedrift og min familie 60 til 80 flyginger i året, helt uten å føle noen skam av den grunn. De aller fleste flyginger har gått på Norwegians ruten mellom Torp og Alicante. Resterende har gått innenlands. Så lojal har jeg vært at flere ganger har jeg valgt både dyrere og dårligere reiser for å være lojal mot Norwegian. Nå har Norwegian takket meg og så mange andre for denne lojaliteten ved å vende ryggen til oss kunder!

Som svært mange andre jeg kjenner som benytter samme ruten, er vi ikke spesielt prisbevisste. Jo, vi liker billige billetter, men selv har jeg aldri sjekket hva prisen er hos alternative flyselskaper da de aldri har vært et alternativ. Jeg har vært lojal mot Norwegian som en takk for at de holder oppe en rute som gjør våre flyginger til Spania så enkelt fra Torp. Totalt 60.000,- reisende i året er viktige for den flyplassen som betyr så mye for mange av oss. Den holder liv i regionen og den gjør det attraktivt å leve i Vestfold.

Jeg kjøper ikke Norwegians forklaring på at nedleggelsen av rutene er en del av programmet for å gå fra vekst til lønnsomhet. Flyene har de siste årene stort sett vært fulle, og prisene setter de selv for oss ikke helt prisbevisste kunder. Årsaken er nok heller at de mangler fly og velger da å fylle flyene fra Oslo med dertil økning i prisen.

I det regnestykket Norwegian der gjør, kan de ha glemt min og flere andre sin reaksjon på nedleggelsen av Spaniaruter fra Torp. Selv vil jeg nå aktivt velge bort Norwegian, uansett hvor jeg skal. Jeg har vært lojal mot dem hele veien, og jeg skal nå bli en ambassadør for at alle jeg kan påvirke velger andre selskaper å fly med enn Norwegian. Det er ikke bare en hevn, men det er aktivt forbrukermakt for at jeg med mine reiser tydelig kan si ifra at jeg ikke aksepterer verken årsaken eller løsningen Norwegian her velger. De gjør mine reiser vesentlig mer komplisert, de gjør det vanskelig for Torp som vi er så avhengig av i vår region og de gjør beslutninger som ikke har støtte hos Norwegian sine kunder.

Fra sommeren velger jeg aktivt å fly med SAS fra Gardermoen, og jeg oppfordrer alle andre å gjøre det samme. Da får Norwegian fly videre med tilfeldige kunder, så kan vi lojale bruke andre selskaper å være lojale hos.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags