Fortsatt ingen vei, men mye penger er sløst bort

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg sitter og blar tilbake i en bunke med Tønsbergs Blad som jeg har spart på siden den store krigen om bomringen rundt byen vår foregikk. Det er vel den største saken avisen har skrevet om siden andre verdenskrig. Godt hjulpet av Vestfjordforbindelsen, som kom inn som en videre oppfølger og som på langt nær er ferdig behandlet. Hvis den noen gang blir det?

Det verste med denne saken fram til i dag  er, alle millionene som er sløst bort uten at det er tatt et eneste spadestikk. Hovedgrunnen til dette ligger sannsynligvis i at det dukket opp flere pengesterke utbyggere som ville ha et ord med i laget. 

Vestfjordforbindelsen  ble skjøvet til side, til fordel for flere fastlandsforbindelser som i regi av Statens vegvesen ble lagt på bordet. Etter hvert ble flere alternativer strøket, og man satt igjen med to alternativer som det strides om i dag.

Den ene er bru fra Ramberg til Smørberg og den andre er tunnel fra Kaldnes til Korten. Det siste alternativet vil være en gavepakke til utbyggerne på Kaldnes. En fire felts autostrada fra leilighetene på Kaldnes via Korten til Oslo på 60 minutter.

Oslofolket med fete lommebøker står i kø for å kjøpe. Kjære lesere, dette er en av hovedgrunnene til at Vestfjordforbindelsen ble dumpet av våre egne politikere? Tør vi tenke hva som ligger bak? 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags