Nå betaler bilistene 2,6 milliarder kroner mindre i bompenger

TRAFIKK: Williams Gomes skal jobbe for at flere skal få en bedre reisehverdag. Dette betyr også mindre bompengeinnkreving.

TRAFIKK: Williams Gomes skal jobbe for at flere skal få en bedre reisehverdag. Dette betyr også mindre bompengeinnkreving. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Mange trenger bilen, derfor skal veiene bygges for fremtiden.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I 2013 skjedde det noe vakkert, Fremskrittspartiet tok styringen over infrastrukturen vår. Det ble ikke lengre ord, men handling. I høst stod valget om fornyet tillit, eller å få en Arbeiderpartiregjering med Miljøpartiet de Grønne på kjøpet, som ville gjøre det vanskelig og dyrt for deg som reiser med bil, buss og tog. FrP vant og fikk fortsette eventyret videre med å bygge landet.

Norge er et land med høy verdiskaping og befolkningsvekst, og har lenge trengt en god infrastruktur som tilpasset etterspørselen. Dessverre var forfallet på 2600 milliarder kroner for noen år siden, som følge av forsømmelse av tidligere regjeringer. Resultatet er at viktige hovedfartsårer ble totalt underdimensjonerte. Infrastruktur er avgjørende for din reisehverdag og sikkerhet, derfor skal FrP i regjering satse videre på infrastruktur.

I regjering har FrP redusert etterslepet på vei og bane. Jernbanebudsjettet er fordoblet, og intercity skal endelig bygges ut. Kollektivinvesteringene i storbyene er økt kraftig, og hele landet lukter asfalt. Når Ap og Sp jobbet aktivt for flere bomstasjoner, så reduserte FrP antall bomstasjoner, nå betaler bilistene 2,6 milliarder kroner mindre i bompenger – en vesentlig forskjell, som merkes også i Vestfold.

I 2019 kan venstresiden med Sv og MdG i spissen igjen få makt, der de aktivt vil stoppe og skrinlegge veiprosjekter sammen med AP. Jernbanebudsjettet vil da kuttes, kollektivtransporten vil glemmes og bilistene skal tvinges på busser som ikke går - for å så grave i din lommebok. Slik rødgrønn symbolpolitikk hører ikke hjemme i vår tid.

FpU er glad for at FrP i regjering satser på din fremkommelighet og sikkerhet. Mange trenger bilen, derfor skal veiene bygges for fremtiden. Jernbanen skal på skinner, og bussen skal gå oftere. FrP i regjering skal jobbe videre, for å gi folk flest en brukervennlig reisehverdag - som kommer alle trafikanter til gode.

Williams Gomes

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags