Vestfjord-forbindelsen er lagt død

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hva Venstre og Senterpartiet koker i hop er vel bare for valgflesk å regne.

DEL

LeserbrevDet er noen som tror på julenissen og det er noen som tror på politikerne. Ja, hva skal vi tro på? Når det gjelder veiforbindelsen Nøtterøy–Tønsberg er saken klar. Vestfjord-forbindelsen er lagt død. Helt uaktuelt å bruke energi på den.

Hva Venstre og Senterpartiet koker i hop er vel bare for valgflesk å regne. Det er jo mange, særlig fra Tjøme og søndre Nøtterøy, som vil ha den forbindelsen. Og mange av dem tror på politikerne og så tror Venstre og Senterpartiet at de håver inn stemmer på den måten. Ja, ja sier nå jeg, så lett er det vel ikke.

På slutten av 80-tallet meldte jeg meg inn i Kristelig Folkeparti på Nøtterøy. Jeg ble valgt inn i kommunestyret i 1995. Så ble det flytting til Tønsberg og min tid i Nøtterøy-politikken var over. Allerede den gang var nye forbindelse Nøtterøy–Tønsberg noe man diskuterte.

Nå foreligger det en plan med forbindelse mellom Kaldnes og Korten som er vedtatt som et alternativ både i Tønsberg og Nøtterøy. La oss håpe at denne løsningen blir realisert og at flere tiår med planlegging endelig kan gå over i historien.  

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags