Arbeiderpartiet vil ha en god skole for alle

Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Unge Høyre skriver i Tønsbergs Blad 11. juli at de vil ha en fremtidsrettet og moderne skole. Troverdigheten er lav når Unge Høyre ikke engang er sikre på om de vil ha elev-pc i den norske skolen.

DEL

LeserbrevArbeiderpartiet ser muligheterhvor Høyre ser murer. Vi lytter til vanlige folk og ønsker å bygge den beste skolen for alle. En fremtidsrettet skole som tar digitale hjelpemidler i bruk som gir bedre muligheter for god læring.

LES OGSÅ: Verdens beste lærere

Høyre er i utakt med hva som trengs for å skape verdens beste skole. De lytter ikke til lærerne, som sier at de har for liten tid til hver enkelt elev.

Arbeiderpartiet ønsker derfor flere lærere i skolen og en lese-regne-skrive-garanti for de yngste. Slik sikrer vi at alle får den hjelpen de trenger. Det er skolepolitikk for fremtiden!

Det eneste som stemmer i Unge Høyres leserbrev er at dette valget er et retningsvalg! Et valg mellom en regjering som gir skattekutt til de aller rikeste eller en regjering som bruker de store pengene på en god skole.

Er du enig med Arbeiderpartiet om at vi skaper verdens beste skole ved å se mulighetene og ta dem i bruk? Valget er ditt den 11 september.

Alle skal med for en bedre fremtid sammen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags