Småhus og høyhus i Tønsberg

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Leser Eivind Luthens kommentar til mer rasering av vårt bymiljø, og kan ikke la være å komme med en honnør til innlegget.

Jeg er så glad for at noen tar seg tid til å forsvare de små husene vi har igjen i byen. La de leve videre, og slutt med å lage Tønsberg om til en identitets løs by hvor noen tydeligvis har klippekort på godkjente høyhus prosjekter. Jeg har stor tiltro til vårt nye bystyre at de setter foten ned mot en utbygging som endrer hele fasaden på vår gamle by.

La ikke alt gjøres om til kroner og øre. Trivsel er så mye mer enn det. La oss ta med oss noe inn i framtiden som viser hva byen har vært og hvordan den har sett ut. Selvsagt skal ny arkitektur slippe til, men jeg må dessverre si at de godkjennende instanser, det seg være administrative eller politiske, bør få seg, eller bytte briller.

Når jeg først er inne med «pennen», så vil jeg legge til at koser jeg meg hver gang jeg leser de kontroversielle innleggene til kunsthistoriker Paul Grøtvedt.

Vi trenger folk som tør å sette så klare ord på saker som angår oss alle.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken