Hva skjer på Langøya og i Brevik, om Noah får det som de vil?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er skrevet og sagt så mye om deponiet i Brevik og om miljøbomben Langøya. Det er sagt og dokumentert så mye at å finne argumenter og grunnlag for å videreføre Noahs vanvittige planer kun er mulig i en forkvakler, kynisk og pengegrisk hjerne. 

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.At vi idet hele tatt forsetter å snakke om at det å grave søppel ned i bakken, har noe med bærekraftig miljøpolitikk å gjøre, er en gåte.

At miljødepartementet må nedsette et utvalg for å utrede noe vi alle vet og forstår, vitner om at noe er fullstendig galt i departementet!

Framtidens avfallshåndtering bygger på at avfallsvolumene reduseres og at gjenvinning og gjenbruk økes. Farlig, ikke gjenvinnbart avfall deponeres på steder som er tilpasset formålet.

Langøya i Holmestrand er ikke et slikt sted. Øya har derimot blitt en tikkende miljøbombe. Dalen gruver i Brevik, som er Noahs våte drøm, er stengt. Porsgrunn kommune har sagt nei!

Det betyr at selskapet Noah AS ikke kommer til å fortsette med sin skitne, kyniske steinalderteknologi. Hverken i Brevik eller andre steder. Noah er uten framtid. Framtiden krever nye teknologiske løsninger og Noah AS har ingen av dem.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.