Ingen ansatte har, så langt jeg kan se, blitt uthengt på Færdertinget med navn

RAPPORTER UTHENGING: Ingen ansatte har, så langt jeg kan se, blitt uthengt på Færdertinget med navn. Har det skjedd eller skjer det, så ønsker jeg at det rapporteres, skriver Rita Sundseth Eriksen om rådmann Toril Eegs innlegg.

RAPPORTER UTHENGING: Ingen ansatte har, så langt jeg kan se, blitt uthengt på Færdertinget med navn. Har det skjedd eller skjer det, så ønsker jeg at det rapporteres, skriver Rita Sundseth Eriksen om rådmann Toril Eegs innlegg.

Av

Har det skjedd eller skjer det, så ønsker jeg at det rapporteres.

DEL

MeningerPå onsdag ble det lagt ut et leserinnlegg som Færders rådmann, Toril Eeg, har skrevet til Tønsbergs Blad, og i dag står det på trykk i papirutgaven.

Hun viser til en henvendelse hun har fått fra en medarbeider om et ikke-varslet tilsyn som ble gjort på en adresse på Nøtterøy i juni i år, og debatten rundt dette i denne gruppa. 
Vedkommende det var tilsyn hos la ut bilde tatt med webkamera, sladdet reg.nr. på bilen som ble brukt, og hans beskrivelse om hva som skjedde. 
Dette førte til en debatt hvor blant annet to politikere uttaler seg, dog med forskjellig mening om tilsynet.

Tilsynet var lovlig

Jeg tror det er første gangen vi har hatt et slikt innlegg på Færdertinget. 
Rådmannen skriver også «at kommunen kan gjennomføre både planlagt/avtalt og uanmeldte tilsyn og at det er ikke et enkeltvedtak som krever begrunnelse.» 
Dermed var tilsynet lovlig.

Det er ikke vanskelig å forstå at de ansatte i byggesaksavdelingen i Færder kommune har svært krevende arbeidsdager. De går igjennom en mengde byggesaker hvor de mener at alt ikke har gått riktig for seg, og de fleste av disse stammer fra gamle Tjøme kommune.

Mange mener mye enten det er for eller imot det utbygger har utført. Men min oppfattelse er at de aller fleste står bak byggesaksavdelingens måte å jobbe på. Jeg opplever at de går grundig til verks og at de behandler disse sakene korrekt. 
Så er det unektelig også slik at en del av dem som uttaler på Færdertinget, uttaler seg basert på synsing og ikke kunnskap.

Og synsing kan fort bli veldig feil. 
En sak, uansett hvilken, har alltid minst tre sider og mange sitter ikke med kunnskap om noen av sidene.

Ingen uthengt ved navn

Ingen ansatte har, så langt jeg kan se, blitt uthengt på Færdertinget med navn. Har det skjedd eller skjer det, så ønsker jeg at det rapporteres. Det gjøres ved å klikke på de tre prikkene øverst til venstre i innlegget og videre på rapporter innlegg, eller kommentar.

Personlig har jeg tro på at byggesaksavdelingen i Færder kommune gjør det som skal til for å løse disse svært vanskelige sakene på en riktig måte. 
Og jeg tillater meg å tro at de fleste innbyggerne i Færder kommune har samme tro som meg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags