Mobbing av dem nederst på samfunnsstigen

PRIVILEGERTE: Hva har dere selv gitt avkall på av økonomiske fordeler, er Heidi Kolstads spørsmål til stortings- og regjeringsmedlemmene.

PRIVILEGERTE: Hva har dere selv gitt avkall på av økonomiske fordeler, er Heidi Kolstads spørsmål til stortings- og regjeringsmedlemmene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Til alle regjerings- og stortingspolitikere: Ifølge alle medier er dere veldig opptatt av at vi må hjelpe alle nye som kommer til landet vårt og at vi har råd til dette.

DEL

LeserbrevDet er vel og bra, jeg mener selvfølgelig at vi skal hjelpe de som trenger det og ønsker ikke å sette grupper opp imot hverandre.

Det jeg imidlertid savner er å høre at dere også har omsorg for alle dem som allerede bor her, uansett etnisitet, og som sliter tungt av ulike og varierende grunner.

Dere sier at vi ikke må generalisere, mens dere gjør det mot f.eks. uføretrygdede, pensjonister og hjemløse. Uføretrygdede får mindre penger fordi det skal lønne seg og arbeide, de skal bruke sin restarbeidsevne, men de rike må ha skattelette for å stimuleres til å skape mer. Dette uttalte Erna Solberg på TV med en ukes mellomrom like etter at hun hadde dannet regjering.

Hva med dem uten restarbeidsevne, og hvem vil ansette noen som kan arbeide litt kanskje en periode for så ikke å orke i en periode i dagens samfunn med stor ledighet?
 

Annenrangs mennesker

Det dere egentlig sier er at dere anser alle trygdede som late og arbeidssky annenrangs mennesker. Trygdene blir mindre hvert år, mens medisiner, egenandeler og øvrige priser stiger hele tiden.

Hjemløse som går på Nav kan aller nødigst få en sovepose og telt til å møte vinteren med. Pensjonistene kan ikke få rettferdige pensjoner for «de er jo alle så rike», men dere har mange forslag til å øke avgifter og skatter for å finansiere forbruket/skattelettene, og dette rammer som vanlig hardest de som har minst å rutte med.

Ingen tiltro

Jeg har overhodet ingen tiltro til politikere, hverken sentralt eller lokalt, lenger, uansett parti, for dere mangler totalt omtanke og/eller omsorg for de av landets innbyggere som ikke passer inn i A4-mønsteret.

Forresten: Hva har dere selv gitt avkall på av økonomiske fordeler, og hvilke innskrenkninger har rammet dere?

Det virker som det viktigste for dere er å sørge for dere selv i tillegg til å sende mest mulig penger ut av landet uten noen form for kontroll, virker det som.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags