Gå til sidens hovedinnhold

På høy tid med en ryddesjau i Norsk Idrettsforbund og Norsk Luftsportsforbund

Artikkelen er over 3 år gammel

Vi som over mange år har støttet NIF/NLF på dugnadsbasis, har de siste årene blitt presentert for en ukultur som savner sidestykke i en frivillig organisasjon.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Dette gjelder lønnskrav, moralsk og etisk gangsyn, samt total mangel på forståelse for en idrettsorganisasjons formål og hovedoppgave.  Her er det vel nok å nevne NIFs tillitsvalgte som hever lønn på nivå med landets statsminister. Hva er det som rettferdiggjør at tillitsvalgte i en idrettsorganisasjon skal ha slike lønninger? NLFs manglende evne og vilje til å vise åpenhet rundt økonomiske disposisjoner i organisasjonen, sløsing og manglende respekt for de mange frivillige som på forskjellig vis støtter opp om NIF økonomisk. 

LES OGSÅ: «Grunnstammen i bedrifts-innvandrerlaget består av blikkbokser som ikke kan et ord norsk, bortsett fra takk når de får lønningsposen i bananer» 

NIF-ledelsens disposisjoner over lang tid, viser en total mangel eller evne til å være forbilde for menige NIF medlemmer og deres støttespillere, alt dette er forhold som tilsier at det er på høy tid å få skiftet ut president Tom Tvedt og hans høytlønnede kollegaer i de fleste særforbundene, med personer som har et mer edruelig forhold til økonomi, moralske og etiske minimumsverdier. 

En helt annet og uforståelig forhold i denne forbindelse er Amedia lokalavisenes (TB og Gjengangerens) passive støtte til den lokale NIF/NLF operatørens godt dokumenterte og kritikkverdige operering av Tønsberg flyplass Jarlsberg over flere år

Kommentarer til denne saken