Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor kan ikke legestanden akseptere at det er noe som heter el-overfølsomhet?

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I lang tid har jeg undret meg hvorfor ikke legestanden kan akseptere at det er noe som heter El-overfølsomhet. I langt tid var fibromyalgi en påstått sykdom, som bare var rettet til mennesker som mer eller mindre var hypokondere. I mange år var det motbevist at røyking ikke førte til kreft.

Tobakksindustrien mente dette, og alle vet hvorfor. I dag har vi en data/elektronikk industri som opererer på lik linje. De trikser og mikser med fakta, fordi vi alle er avhengig av alle våre duppeditter. De kan da ikke si at du blir syk av en mobiltelefon, eller ikke gi barn elektronisk leketøy. Da vil de jo skrive under på sin egen død, men i stede så skriver de under på menneskers død og helse.

Les også

Vi skal ta bekymringene på alvor, men slutt med skremselspropaganda om smarte strømmålere

 

Man kan sammenligne dette med en alkoholikers benektelse av avhengigheten. Han må ha alkohol, han kan ikke leve uten alkohol, hele livet dreier seg om alkohol og den enste måten det er å komme ut av avhengigheten er å innse at man er avhengig. Derfra er det også en lang vei, for å komme i mål. Slik er det også med data og elektronikk-verden, vi kan ikke være uten data, alt går på data, alle må være åpne for data, du å lære deg data! Swish ... så er vi avhengige og kan ikke innse at det skader oss.

Les også

– Det finnes også forskning som har funnet noe, og jeg velger å tro på den.

 

Dataindustrien sier noe helt annet, og opererer med skyhøye stråle frekvenser som de mener at de kan forsvare, men nei det kan de ikke for det er vi mennesker som kan si at vi ikke kan ha AMs målere i våre hus. Grunnen er at vi er skeptisk til AMS-målerne, og det er noen av oss som er «allergiske» mot målerne og vil ikke utsette seg for mer stråling som vi mener kan føre til døden. Det vi krever er at El-eierne kan garantere at man ikke blir mer syk av AMS-målerne og dersom man blir det, er de erstatningspliktige på alle områder. 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.