Når skal Strålevernet slutte å verne om strålene istedetfor å verne om befolkningen?

ADVARER: Telecom-bransjens fokus på økte volumer og gigantiske overskudd driver oss nå inn i enda en ny uprøvet teknologisk verden, 5G, skriver forfatterne.

ADVARER: Telecom-bransjens fokus på økte volumer og gigantiske overskudd driver oss nå inn i enda en ny uprøvet teknologisk verden, 5G, skriver forfatterne. Foto:

Av

DSA lener seg på foreldede metoder for fastsetting av grenseverdier for tillatt stråling fra trådløs kommunikasjon.  Det er enkelt å «ligge langt under anbefalte strålingsverdier», som DSA alltid hevder, bare grensene er satt høyt nok.

DEL

MeningerDe retningslinjer DSA forholder seg til gjelder akutt oppvarming av fysisk vev ved bestråling i 6min. mot en testperson på 100kg (gjennomsnitts-rekrutt i det amerikanske forsvaret på 1950-tallet).

Biologiske langtidsvirkninger er overhodet ikke hensyntatt, selv om tusenvis av uavhengige forskningsresultater viser at strålingen påvirker sentrale funksjoner i våre elektromagnetisk drevne indre funksjoner, som nervesystem, hormonsystem, hjerterytme osv.

LES OGSÅ: Nekter å ha trådløs strømmåler: – Dette handler om helsa vår

Tidlig på 1900-tallet ble det kjent at jorden har et naturlig svingetall («frekvens») på 7,83 Hz (svingninger per sekund). Det er i dette miljøet menneskeheten har utviklet seg gjennom årtusener. Når vi ser på utviklingen i menneskeskapt stråling i forbindelse med alle dagens former for trådløs kommunikasjon (mobiltelefon, nettbrett, wi-fi, SMARTe strømmålere, etc.), ligger dagens nivå på 2 – 3 GHz (milliarder svingninger per sekund).

Det er for oss fullstendig ulogisk at opphold i slike omgivelser ikke skulle ha en innvirkning på oss mennesker. Utviklingen i samfunnet viser da også stigende antall av ulike «kroniske» sykdommer, søvnproblemer, hodepine, diabetes, etc.

LES OGSÅ: Derfor må 5G stoppes!

Barn særlig sårbare

Verst av alt er at barn er de svakeste i dette bildet. Barns hjerne er dårlig beskyttet, og deres indre organer er under utvikling. Vi observerer med beklagelse en økning i rapporter om tilfeller av konsentrasjonsproblemer, autisme, ADHD, o.l. i skolen.

LES OGSÅ: Ingen grunn til å bekymre seg for 5G

Og det ser dessverre ikke ut til å stoppe med dette. Telecom-bransjens fokus på økte volumer og gigantiske overskudd driver oss nå inn i enda en ny uprøvet teknologisk verden, 5G. Med stor iver drives propaganda for dette gjennom ulike medier: «Last ned filmer på sekunder», tingenes internett (alt skal snakke trådløst med alt), og ikke minst det mest fantastiske av det hele: førerløse biler! Hvem har nå bedt om få alt dette – andre enn bransjen selv?

Det som ikke fortelles er at dette betinger menneskeskapt stråling i enda høyere frekvensområder (høyere frekvens – mere informasjon). Det snakkes om frekvenser opp mot 90 – 100 GHz, noe som veldig nærmer seg områder brukt i militære våpensystemer!

LES OGSÅ: Lærernes etiske råd er bekymret for stråling i skolen og ønsker seg tiltak! Hvor blir de av?

Nå er det på høy tid at DSA (strålevernet i Norge) kommer på banen og forteller hele sannheten rundt utviklingen av menneskeskapt elektromagnetisk stråling, og dens negative påvirkning på folks helse.

Strålevernet beskylder oss som er opptatt av å spre informasjon om virkeligheten, for å skape frykt i samfunnet. Vi vil heller si at Strålevernet skaper frykt, ved stadig å fornekte virkeligheten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags