Dette holder ikke, ordførerkandidat Mello!

Av
DEL

LeserbrevHåper at følgende kommentar kan få plass i kategorien Replikk siden det er et svar på et oppslag dere hadde for kort tid siden.

For noen dager siden stod du frem sammen med Aps ordførerkandidat i Færder og uttrykte din enighet med at også Høyre var opptatt av å ta vare på strandsonen. Flott, tenkte jeg som opposisjonspolitiker for MDG. Nye tanker fra Høyre!

Gleden var imidlertid sørgelig kortvarig. På sist onsdags møte i Færders utvalg for kommunalteknikk, hvor jeg selv har den ofte tvilsomme gleden av å delta, klarte utrolig nok dine disipler å prestere følgende kunststykke:

I to saker der det ble søkt om dispensasjon fra tiltak i strandsonens 100-metersbelte innstilte administrasjonen på avslag. I saksutredningen var det tydelig argumentert for at tiltakene klart går utover det som lovverket tillater. Fylkesmannen som øverste fagmyndighet hadde gitt sin fulle støtte til samme konklusjon. Vantro måtte vi opposisjonen igjen være vitne til at Høyre med sine venner i FrP og KrF ga blaffen i grundige utredninger og faglige råd og ga utrolig nok tillatelse til de ulovlige tiltakene!

Dette holder ikke, Mello! Du og ditt parti har igjen bekreftet at dere ikke er troverdige i kampen for å redde restene av Færders strandsone!
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags