Jeg synes ikke det er noe smart med de nye automatiske strømmålerne

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Jeg er føre var og skrur av mobilen og WIFI'n når jeg sover. Jeg vil ha et godt liv uten kreft og andre slags sykdommer.

DEL

LeserbrevAlle mine naboer har fått det, det er bare jeg som slett ikke vil ha det. Til eksperten i artikkelen må jeg bare si at erfaringen min er at nå sliter jeg faktisk med å oppnå den gode søvnkvaliteten som jeg tidligere tok som en selvfølge.

Jeg kommer aldri til å godta at jeg må ha en AMS måler, for jeg trenger det slett ikke. Jeg leser av strømmen i slutten av hver måned og ringer den inn som før. Det fungerer fremdeles aldeles utmerket så jeg kommer ikke til å svare neste gang Eltel maser og vil ha tak i meg på mobilen.

Jeg reagerer på mobilstråling, WiFi og strålingen fra en kjempestor trafokiosk rett utenfor kjøkkenet mitt. Jeg er føre var og skrur av mobilen og WIFI'n når jeg sover. Jeg vil ha et godt liv uten kreft og andre slags sykdommer. Etter min mening kommer kreft fra stråling vi blir utsatt for og unødvendige tilsetninger i maten vår.

Forskerne kommer om tyve år til å oppleve at hodekreft kommer til å øke i takt med utbredelsen av AMS målene. Da er det for sent. Jeg takker nei til jeg ligger i graven. Jeg lar meg ikke diktere av et strømselskap som ikke har respekt for mennesker og helsen deres i det hele tatt. Til den såkalte eksperten vil jeg si at det hjelper ikke å latterliggjøre folk men det er vel det du får godt betalt for. Det er du som er den nyttige idioten og ikke alle andre for du vet ikke hva du gjør. Tilgi dem for de vet ikke hva de gjør. Nei dette vil jeg ikke tilgi.

Da er det for sent...

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags