En trussel for mye: Jeg skal ikke ha noe «smart» strømmåler i hus

Ingebjørg Røkenes Karlsen

Ingebjørg Røkenes Karlsen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Så dumpet brevet fra Skagerak Energi i postkassen.

DEL

LeserbrevDen ga meg ingen info, annet enn at det var tiden for at jeg skulle få installert Smartmeter i min bolig, og jeg skulle vente på et nytt brev.

Det behøvde jeg ikke siden jeg ikke har til hensikt å få installert noen form for Smartmeter i min bolig. Dermed ringte Skagerak Energi jeg og ville informere at jeg hadde en legeerklæring, og et ønske at de ikke behøvde å besøke meg for installering.  Da fikk jeg beskjed om at jeg måtte søke om fritak og at legeerklæringen måtte ligge ved.

Da ga jeg enkelt klar beskjed om at så ikke ville skje, siden jeg nå ringte å sa at ingen form for installasjon eller besøk fra deres side var nødvendig. Jeg fikk da høre at jeg hadde å forholde meg til rutiner som myndighetene setter. Da hadde jeg ikke mer å gå på og sa helt klart i fra at myndighetene har ikke spurt meg om denne installasjonen, og de har heller ikke fortalt meg at det kan føre til alvorlige sykdommer.

Heller ikke har de gitt muligheten for at jeg kan benytte meg av den gamle ordningen. De påtvinger meg en måler som kan i verste fall ta livet av meg, og dersom man ikke gjør som de sier og følger deres rutiner vil strømmen bli stengt. Hvem er det som ikke forstår noe her? Hvor klar tale kan man frembringe til de som er ansvarlige for dette overgrepet. Når jeg med min person helt klart sier at ingen måler skal inn i min bolig kan det ikke misforståes. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags