SV har fått rekordmange nye medlemmer denne uken

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevRegjeringsplattformen er lagt, og den viser hvilken politikk vår nye Blåblå regjering vil føre fremover. Og ja, den er fortsatt Blåblå, selv med en smal gul/grønn stripe. Det er ingen tvil om at vi får mer av den samme politikken. Det er så klart ikke overraskende at Høyre og Fremskrittspartiet fører en blå og konservativ politikk for eliten. Den eliten som sitter med makt og rikdom, og som befinner seg lenger og lenger unna de som har mistet avgjørende velferdsordninger og økonomiske muligheter for å delta i samfunnet. Den eliten som får økt skattelette på formue og eiendom, er langt unna de som mister pleiepenger for å være hjemme med alvorlig syke barn, eller de som har mistet arbeidsavklaringspenger mens de forsøker å komme tilbake til arbeid. En samfunnsutvikling vi ikke er tjent med, og som kun skaper et kaldere samfunn for våre barn å vokse opp i.

Men i denne situasjonen så er det mange som mener at nå er det nok høyrepolitikk som ikke tar høyde for miljøutfordringene eller den økende ulikheten i makt og rikdom. SV opplever nå tidenes tilstrømning av nye medlemmer, den siste halvannen uken er det satt i rekord i antall som ønsker å være med på SV-laget. I landet er det over 1 404 nye medlemmer, og i vår region Vestfold og Telemark er det pr. mandag formiddag 91 nye partimedlemmer – og det stiger stadig.

SV går inn i valgåret med økt energi, og vilje til å jobbe mot en politikken som nå føres. Vi vil ha tilbake et land med små forskjeller, der alle har reelle muligheter for å skape seg et godt liv.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags